PAGESIA

Posen la primera pedra de la nova Cooperativa Agrícola de Vila-seca

Hi haurà una nau industrial destinada, principalment, a ús de magatzem, i també un espai per a oficines, una agrobotiga i la zona de recepció de garrofes i olives

Un instant de l'acte en què s'ha posat la primera pedra | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 17:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ha tingut lloc la col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca. Aquest acte, que ha marcat l’inici de la celebració de la festa local de la pagesia, Sant Isidre, ha estat presidit per l’alcalde, Pere Segura, i pel president de la cooperativa, Francesc Gené. També hi ha participat diversos regidors de la corporació municipal acompanyats dels membres del Consell Rector i gestors de la cooperativa.

Segura ha explicat que “el nou edifici té com a objectiu continuar donant servei a la pagesia del nostre municipi, des d’un espai molt més funcional”, i ha afegit que “hi ha una cosa que no ha variat amb el temps: l’esperit dels primers cooperativistes, que tenien la idea de que junts sempre arribarem més lluny”.

Gené ha volgut fer un agraïment als socis de la cooperativa i ha afegit “la meva felicitació a la corporació municipal anterior i l'actual per preservar i conservar la història del nostre poble”.

Les noves instal·lacions són situades al polígon l’Alba, concretament al carrer del Mas de l’Abat, en un solar de 1.500 m2 de superfície, dels quals es construiran 800 m2. El projecte preveu la construcció d’una nau industrial destinada, principalment, a ús de magatzem, i també un espai per a oficines, una agrobotiga i la zona de recepció de garrofes i olives. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: