1 de 10
OBRES I MILLORES

Les fonts ornamentals de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi estrenen il·luminació

També es fa la millora de la font de la plaça d'Antoni Sabater

Una imatge de la il·luminació a la font de l'avinguda de Sant Jordi | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 10:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa la nova il·luminació de les fonts ornamentals de l’avinguda de Sant Jordi i de la plaça del Canal, dues actuacions que s’han dissenyat amb criteris de paisatge urbà, i que s’han executat en el marc del pla director d’inversions de manteniment de la via pública.

Les obres del pla director específic de manteniment de les fonts ornamentals tenen un pressupost de 46.000 euros, i es van adjudicar a Comsa Service Facility Management SAU. A més de les actuacions a les fonts de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi, el contracte inclou treballs de millora a la font de la plaça d'Antoni Sabater, actualment encara en obres.

La millora de l’enllumenat de les dues fonts dona continuïtat a altres projectes de millora de la il·luminació que ha portat a terme l’Ajuntament "per destacar l'interès paisatgístics, arquitectònic o patrimonial d'alguns elements i equipaments de la ciutat", segons fonts del consistori. Les darreres actuacions han estat a les façanes del Museu Salvador Vilaseca i de les escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra, així com el sortidor de la plaça del Nen de les Oques.
 

La il·luminació de la font de la plaça del Canal Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: