1 de 10
JORNADA SECTORIAL

Més de 200 congressistes es reuneixen a Salou per debatre els reptes per a una ramaderia sostenible

És una trobada organitzada per l'IRTA, a nivell internacional, on durant dos dies hi passaran una trentena d'experts

Joaquim Brufau, delegat institucional de l'IRTA a Tarragona, durant el congrés sobre els reptes de la ramaderia.. | Núria Torres/ACN
per Redacció, Tarragona | 12 de maig de 2022 a les 13:53 |
Aquest article es va publicar originalment el 12 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més de 200 congressistes debaten a Salou sobre els reptes de futur de la producció animal, en una jornada organitzada per l'IRTA. La majoria d'assistents són catalans, si bé també n'hi ha de l'estat espanyol i públic a nivell internacional, provinent de França, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Regne Unit, Turquia i els Estats Units.

L'objectiu del debat és analitzar les claus per alienar la ramaderia amb la sostenibilitat, en plena crisi climàtica, i aconseguir reduir els seus impactes ambientals. Una trentena d'experts exposen el seu punt de vista durant els dos dies que dura aquesta jornada, al centre de congressos de PortAventura a Salou, un territori on el seu port és una de les principals portes d'entrada d'alimentació animal.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: