1 de 10
BROSSA

Distribueixen contenidors per a la recollida porta a porta de les botigues

S'ha començat pel centre i el nucli antic, pels establiments comercials i de restauració

Els contenidors, davant d'un dels restaurants del Mercadal | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 12 de maig de 2022 a les 12:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus està portant a terme una "ampliació i millora" del sistema de recollida porta a porta de la brossa comercial, segons han fet constar fonts municipals aquest dijous. Actualment, el sistema és utilitzat per prop de 400 empreses, especialment a l’entorn dels polígons industrials "on les illes de contenidors es troben a més distància".

Al centre i al nucli anticAra però, un cop posat en funcionament el nou servei de recollida de la brossa a la ciutat, adjudicat a la UTE Reus Net, "s’amplia i millora el servei de recollida de brossa comercial" al centre i al nucli antic, on hi ha un gran nombre d’establiments comercials i de restauració, amb el repartiment de contenidors a tots els negocis de la zona.

En funció de l’activitat del negoci, segons s'ha exposat des del consistori, s’estan repartint els contenidors de les diverses fraccions. Així, un restaurant acostumarà a tenir contenidors de quatre fraccions (orgànica, rebuig, vidre i envasos) mentre que una botiga de roba només tindrà el de rebuig. El cartró i paper se seguirà recollint a banda, amb el sistema porta a porta sense bujol.

Els contenidors soterrats del Mercadal seran desmantellatsEn aquest sentit, s'ha precisat que el repartiment de contenidors als negocis es troba en una "fase inicial". S’ha començat per les botigues i negocis del Mercadal i els carrers propers, tot coincidint amb el desmantellament, previst abans de Sant Pere, dels contenidors soterrats de la plaça.

El desplegament de contenidors als comerços i negocis de la zona del nucli antic finalitzarà abans de l’estiu i, a tota la zona centre, s’espera concloure'l en un període "d'uns sis mesos". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: