PATINATGE ARTÍSTIC

Reus acull el campionat estatal de Grups-Show Grans i Petits de patinatge artístic

Dissabte i diumenge, al pavelló olímpic

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 12 de maig de 2022 a les 11:48 |
Imatge d'arxiu d'una competició de patinatge artístic al pavelló | Reus.cat
El pavelló olímpic de Reus acollirà aquest cap de setmana, els dies 14 i 15 de maig, un dels campionats més importants de patinatge artístic a nivell de tot l’estat. Es tracta del 20è Campionat d’Espanya de Grups Show Grans i Petits, organitzat per la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, i que portarà fins a Reus a més de 1.000 persones entre patinadors i patinadores, cos tècnic i acompanyants.

Patinadors d'arreuReus ja va ser seu d’aquest important campionat del calendari de competicions de patinatge l’any 2013. En aquesta ocasió, competiran a Reus 645 patinadors i patinadores que conformen els 43 grups participants, provinents de 13 comunitats autònomes diferents.
 

La presentació s'ha fet aquest dijous Foto: Reus.cat


El primer dia de campionat, dissabte 14, tindrà lloc la competició dels Grups-Show Grans, composats per grups de 16 a 30 patinadors. Participaran 415 patinadors en 21 grups participants, provinents de Galícia, Madrid, Castella la Manxa, Catalunya, Cantàbria, Aragó, Balears i el País Valencià.

El diumenge 15 serà el torn dels Grups-Show petits, formats per grups de 12 a 16 participants. Hi participaran 22 grups petits, en total 239 patinadors provinents de Castella la Manxa, Andalusia, Astúries, Catalunya, Navarra, el País Basc, les Illes Balears, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, el País Valencià i Aragó.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha posat de manifest que es tracta d’una competició “d’altíssim nivell i molt atraient pel públic ja que es tracta d’un espectacle molt vistós”.

Les entrades són a la venda aquí.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: