1 de 10
MOBILITAT

L’Hospitalet de l’Infant tindrà un nou tram de carril bici

El projecte està previst a la zona de Corralets i preveu un pressupost de 97.000 euros

El nou tram sumarà 600 metres més a la xarxa de carrils bici actual | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 11 de maig de 2022 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Hospitalet de l’Infant tindrà un nou tram de carril bici a la zona de Corralets. Aprovat el 5 d’abril per la Junta de Govern Local es troba en fase d'informació pública i es poden presentar al·legacions fins al 31 de maig.
 

El nou tram sumarà 600 metres més a la xarxa de carrils bici actual


El nou tram previst té l’objectiu de connectar el carril bici de la carretera de Móra, l’antiga C-44, amb la zona de Corralets i enllaçar-lo amb el carrer Antoni Tàpies, on s’instal·larà una nova pista poliesportiva. El projecte, que consisteix en un carril bici de 600 metres i doble sentit, preveu un pressupost d’execució de 97.000 euros i un termini de dos mesos.

Les actuacions consistiran en la senyalització amb pintura del carril a la carretera de Móra sense canvi de paviment; l’ampliació de vorera a la zona de l’entorn de la rotonda d’unió entre la carretera i el carrer Antoni Tàpies amb la conseqüent reordenació de carrers i nova pavimentació; i la formació del carril amb paviment de formigó per la zona enjardinada del carrer Antoni Tàpies amb excavació, compactació i nova pavimentació inclosa. Amb aquest nou tram la xarxa de carrils bici de l’Hospitalet assoliran els 4,5 quilometres.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: