1 de 10
UNIVERSITAT

Figueras, Gisbert i Pallarès, candidats a les eleccions a rector o rectora de la URV

Les eleccions seran del 23 al 25 de maig de manera electrònica

Imatge dels tres candidats a rector o rectora de la URV | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 11 de maig de 2022 a les 11:58 |
Aquest article es va publicar originalment el 11 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres, 11 de maig, la Junta Electoral ha proclamat definitivament les tres candidatures que aspiren a ser la rectora o el rector de la Universitat Rovira i Virgili els propers quatre anys: Maria José Figueras Salvat, Mercè Gisbert Cervera i Josep Pallarès Marzal.
 

Per ser proclamat rector/a, han d'aconseguir el 50% dels vots a la primera ronda


Figueras, investigadora del Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques, opta a la reelecció després d’haver guanyat les darreres eleccions al 2018. Gisbert, investigadora del Departament de Pedagogia, i Pallarès, investigador del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica, havien estat vicerectors amb equips anteriors i opten ara a ser la màxima autoritat acadèmica de la Universitat.

La campanya electoral acabarà el 23 de maig a mitja nit i les eleccions se celebraran entre el 23 i el 25 de maig de manera electrònica. Si un dels candidats obté el 50% dels vots ponderats serà proclamat candidat electe el mateix 25 de maig. En cas que cap de les tres candidatures obtingui almenys el 50% dels vots ponderats, hi haurà una segona votació entre l’1 i el 3 de juny, a la qual només podran concórrer els dos candidats que hagin rebut més suports en la primera volta.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: