MÈDIA

Dos joves ebrencs, a la nova sèrie de Netflix «Bienvenidos a Edén»

Són els intèrprets de Santa Bàrbara Roger Franquet i Paula Baila

Roger Franquet i Paula Baila amb la resta dels figurants especials i actors de la sèrie de Netflix | Cedida per la «Plana Ràdio»
per Aguaita.cat, Santa Bàrbara | 10 de maig de 2022 a les 12:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dos joves de Santa Bàrbara, al Montsià, prenen part en la nova sèrie de Netflix Bienvenidos a Edén estrenada a la plataforma el passat 6 de maig. Es tracta dels actors Roger Franquet i Paula Baila.

Tots dos es dediquen a la interpretació i van presentar-se a la crida com a figurantsr especials que van fer des de Netflix al territori. Com explica Roger Franquet  en una entrevista a La Plana Ràdio: "El rodatge fa més d'un any que va començar a enregistrar-se i tant els actors com la figuració especial han de signar un contracte per tal de mantenir en secret tot el que fa referència a aquesta, des de l'argument fins als llocs de localització". "Tu tens un contracte que s'ha de complir i respectar; no pots fer cap publicació, ni penjar cap foto, ni dir res del mateix fins que aquesta s'estrena", afegeix.

Benvinguts a Edén és un thriller creat per Joaquín Górriz i Guillermo López per a Netflix. Està protagonitzada per un repartiment coral compost per Amaia Aberasturi, Amaia Salamanca, Belinda i Albert Baró, entre altres.

El febrer de 2022, tres mesos abans de la seua estrena, Netflix va renovar la sèrie per una segona temporada.
 

Roger Franquet amb la protagonista de la sèrie, Amaia Salamanca Foto: Cedida per la Plana Ràdio


Localitzacions

Els enregistraments dels episodis de la ficció van començar el 22 de febrer de 2021 i es realitzen en diferents localitzacions com Cretes, Barcelona, Alacant o Lanzarote. 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: