1 de 10
SECTOR QUÍMIC

L'AEQT crea una borsa de treball per al sector petroquímic de Tarragona

Es tracta d'una eina online que aglutina totes les ofertes de feina disponibles

La borsa online de l'AEQT unifica totes les ofertes laborals disponibles al sector | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 10 de maig de 2022 a les 09:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha engegat una nova borsa de treball online per recollir totes les ofertes laborals disponibles al sector petroquímic. La borsa, accessible a través de l'enllaç treball.aeqtonline.com, aglutina totes les ofertes vigents a les instal·lacions de la demarcació de Tarragona.

Les companyies poden publicar les ofertes amb títol i descripció, a més de la ubicació, els requisits i informació complementària. Cada oferta disposa d'un enllaç per poder adjuntar la candidatura.
 

L'AEQT també disposa d'un apartat per unificar l'oferta formativa


La posada en marxa de la borsa de treball aquest mes de maig és una acció emmarcada en el Pla Estratègic AEQT 2021-2023. A partir d'aquest moment, el Camp de Tarragona compta amb una plataforma en què es poden consultar totes les ofertes laborals de forma unificada en un sector que genera al voltant de 5.500 llocs de treball directes.

A banda, l'AEQT també ha engegat enguany un nou apartat específic a la seva pàgina web per aglutinar l'oferta formativa disponible per al personal de les empreses associades. És una altra acció del Pla Estratègic, en la línia de fomentar el talent del territori.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: