JUDICIAL

Josep Maria Bonet denuncia Paula Varas per una presumpta suplantació d'identitat

L'exgerent de l'empresa municipal de mitjans de comunicació de Tarragona fa aquest pass després que el govern hagi portat a fiscalia presumptes pràctiques irregulars en l'anterior etapa

per Nació Tarragona, Tarragona | 9 de maig de 2022 a les 18:30 |
La consellera de Consells de Districte, Paula Varas. | ACN
Qui va ser gerent de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació a Tarragona, que sobretot gestiona l'emissora local, Tarragona Ràdio, ha presentat una denúncia als jutjats per presumpta suplantació d'identitat. Josep Maria Bonet ha aconseguit fins i tot que el jutjat d'instrucció número 2, tal com ha avançat el diari República Checa, citi a declarar l'actual presidenta d'aquesta empresa municipal, Paula Varas, que alhora és consellera d'ERC.

El 7 de juliol a les 11 del matí haurà de respondre a les preguntes del jutge instructor de la mateixa manera que ho haurà de fer Núria Pallarès, secretària del consell d'administració de la mateixa empresa. Dins de la mateixa causa estan citats el mateix Bonet i tres testimonis.

Bonet va ser cessat a l'agost de 2019 i fa tan sols uns mesos el govern va dur a Fiscalia unes presumptes irregularitats en els comptes en el mandat del PSC. Ara, Bonet ha contraatacat amb una denúncia en què posa de manifest que es van signar liquidacions amb la seva signatura electrònica després del seu acomiadament.

Segons un comunicat d'Esquerra Republicana, de la denúncia presentada per Bonet "no es desprèn que hi hagi proves fefaents que les dues persones denunciades hagin utilitzat aquest certificat". "A tot això, si algú ha fet servir el seu certificat només pot ser una persona a qui ell mateix hagi donat les claus", recorden.

La consellera Paula Varas apunta que "aquesta denúncia permetrà investigar a fons les faltes administratives que presumptament existeixen en aquest tema i alhora aclarirà qui pot haver utilitzat el certificat digital. Tinc la seguretat que tot s'acabarà aclarint, més enllà de la cortina de fum que alguns intenten promoure per treure el focus de les causes que tenen als jutjats. Treballem perquè la ciutat de Tarragona sigui exemple de bon govern, transparència i rigor".

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: