1 de 10
CAMBRA DE COMERÇ

El president de la Cámara de España descobreix la placa commemorativa de la campanya de Mecenatge de la Cambra de Reus

José Luís Bonet també pronuncia una conferència a la sala d'actes de la corporació

Una imatge de l'acte d'aquest dilluns | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 9 de maig de 2022 a les 16:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president de la Cámara de España, José Luís Bonet, ha estat l’encarregat aquest migdia de dilluns de descobrir la placa commemorativa de la campanya de mecenatge de la Cambra de Comerç de Reus va realitzar l’any 2020 per fer front a les conseqüències de la pandèmia.

46 empreses i institucions van donar suport a aquesta iniciativa, que va servir per confortar la corporació en un dels moments més transcendents de la seva historia. Per perpetuar la generositat dels participants, la placa s’ha instal·lat al vestíbul de l’edifici corporatiu de la Cambra i reprodueix el nom de tots els col·laboradors.

El president de la corporació reusenca, Jordi Just, ha volgut subratllar, en la seva intervenció, la importància d’aquesta aportació que ha estat determinant per mantenir l’activitat en un moment de tanta dificultat com el que va provocar la pandèmia.

Abans de la descoberta, i a la sala d’actes, Bonet ha pronunciat una conferència que ha servit per dibuixar algunes de les línies bàsiques que les cambres espanyoles en general, i la de Reus en particular, estan seguint per donar suport a empreses en l’actual situació econòmica.

Oficines Acelera PymeBonet ha volgut destacar "el talent, el treball i la tenacitat" com a "principals qualitats de les empreses" a l’hora de fer front a la situació provocada per la pandèmia que, segons ell, ha capgirat el paradigma de les mateixes empreses. Conceptes com la digitalització, sostenibilitat o formació s’imposen a l’hora de dibuixar aquesta nova realitat.

A banda també ha aprofitat per anunciar que en el desplegament de les oficines Acelera Pyme, que desenvolupa Red.es en complicitat amb les cambres, la Cambra de Reus "molt probablement" disposarà de la seva pròpia oficina per donar servei al seu territori corporatiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: