1 de 10
ENSENYAMENT

Comença la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals

Fins al 20 de maig

Una aula d'una escola bressol | Gala Espín
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de maig de 2022 a les 12:56 |
Aquest article es va publicar originalment el 9 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns ha començat el període de preinscripció a les Escoles Bressol Municipals (EBM), un termini que s’allargarà fins al 20 de maig. El període de matrícula es farà del 7 al 17 de juny. Es pot fer a través del portal de tràmits de la web reus.cat, concretament aquí, o demanant cita prèvia a l’Oficina Municipal d’Escolartizació (l'horari de l'OME, amb cita prèvia, de 9 del matí a 2 del migdia) o a l’escola bressol que hagin escollit en primera opció.

Tota la informació es pot consultar en aquest enllaç. L’oferta de places és per a les escoles bressol municipals la Ginesta, Montsant, el Margalló, el Marfull, l’Olivera i el Lligabosc, i per a les llars d’infants el Barrufet, A. Cuadrada i Verdaguer. Les preinscripcions rebudes s’ordenaran segons la puntuació atorgada, ja que no es té en compte l’ordre d’arribada.

CriterisEls criteris que es tenen en compte per atorgar punts són si hi ha germans ja matriculats al centre, si els progenitors hi treballen, si es viu a Reus, la situació laboral dels progenitors, ser família monoparental o nombrosa, ser beneficiari d’una renda mínima d’inserció o patir una discapacitat igual o superior al 33%, ja sigui l’alumne, el progenitor o un germà.

Aquest any, com a novetat, els infants amb germans matriculats al centre tindran 50 punts (abans 40) i els infants fills de treballadors del centre en tindran 10 (abans 40). De cara al curs 2022/ 2023 és novetat també la puntuació per naixement en part múltiple, per trobar-se en situació d’acolliment familiar i si s’acredita la condició de víctima de violència de gènere o terrorisme.

Per al proper curs 2022/ 2023 el departament d’Educació finançarà el servei escolar de 5 hores dels infants matriculats a I2 passant a tenir cost 0 euros per a les famílies. La resta de serveis (menjador, acollides, monitoratges, ...) seguiran sent a càrrec de les famílies usuàries.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: