ENTITATS

La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, de festa

L'entitat reusenca prepara la celebració en honor al seu patró amb una missa, una degustació gastronòmica i la representació d'espectacles

Un detall de la façana de la seu de la germandat reusenca | Reusdigital.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 08:00 |
La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus ha previst una sèrie d'actes per celebrar la festa del seu patró de cara a aquest proper diumenge, 15 de maig. A banda de l'habitual programació d'activitat cultural que es porta a terme a l'entitat, s'han previst altres iniciatives, com ara una degustació gastronòmica. 

Els actes per la festivitat de Sant Isidre tindran lloc diumenge, doncs, des de les 11 del matí. A la parròquia de Sant Francesc s'hi farà una missa en honor al patró de la germandat i, ja de cara al vespre, a la seu del col·lectiu, es procedirà a la realització del tradicional sorteig d'una panera de fruita entre els socis assistents.

Agenda d'espectaclesSeguidament se celebrarà una degustació de faves a la catalana, com és tradicional en aquesta diada. A banda, la junta directiva ha recordat que en paral·lel a la festa del patró, hi ha diverses representacions a l'agenda, per al cap de setmana. D'aquesta manera, dissabte a les 9 del vespre es farà la representació de 100 tempos. Al ritme de la vida, a càrrec de la companyia Vols. Es tracta d'un grup de dansa professional, "jove i emergent", i que presentarà un espectacle dirigit per les ballarines reusenques Jordina Sans i Violeta Pena. Aquestes proposaran als assistents "un viatge per la història de la dansa i la música de cada època, de 1920 a 2020".

I el diumenge, a les 7 de la tarda, arribarà el xou de màgia i humor Anselm & Jar, de DaneArt espectacles. "Esperem i confiem que una vegada normalitzada la situació de la pandèmia, ens podrem retrobar i gaudir conjuntament d’aquesta tradicional festivitat", s'ha assenyalat per part de la junta directiva de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: