1 de 10
LITERATURA

Convocat el 29è Concurs Literari de Poesia i Narrativa de Falset

El Premi Poesia "Salvador Estrem i Fa" està dotat amb 1.000 euros i el Premi Narrativa "Amadeu Pi i Secall", amb 800 euros

Les obres s'han de presentar, abans del dia 1 de juliol de 2022 | Arxiu
per Reusdigital.cat, Falset | 7 de maig de 2022 a les 11:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Falset i el Centre d'Estudis Falsetans convoquen el 29è Concurs Literari de Poesia i Narrativa 2022. El Premi Poesia "Salvador Estrem i Fa", al millor poemari de temari lliure està dotat amb 1.000 euros, mentre que el Premi Narrativa "Amadeu Pi i Secall", al millor narració de tema lliure està dotat amb 800 euros. 

Les obres presentades en aquest concurs per persones majors de 18 anys, hauran de ser inèdites, escrites en català i no haver estat premiades en cap altre concurs públic. El poemari, premi Salvador Estrem, ha de tenir 100 versos com a mínim i l'obra en prosa, premi Amadeu Pi, ha de tenir 5 fulls com a mínim.

El termini

Les obres s'han de presentar, abans del dia 1 de juliol de 2022, a les oficines de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Falset (c./ de Baix, 41).

El jurat d'aquesta edició estarà constituït per: Montserrat Perelló Margalef (llicenciada en Filologia Catalana i professora de català); Rafael Barceló Figueira (guionista) i Jesús Serrano Pons (escriptor). El veredicte del jurat es farà públic, el dia 4 de setembre de 2022, a l'acte on es repartiran els corresponents premis.

Els autors de les obres premiades han de lliurar un arxiu informàtic amb l'obra en format .doc, autoritzant a editar-les per part de les entitats organitzadores del certament, sempre amb la signatura del seu autor o autora.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: