1 de 10
OBRES I MILLORES

Cambrils millora l'accés al municipi per la carretera de Montbrió

El projecte preveu la construcció d'una rotonda i properament l'Ajuntament executarà l'avinguda de l'Esport i el pont del barranc

La T-312, en sentit Montbrió, passat l'accés a l'AP-7 | Google Maps
per M.B., Reus, Catalunya | 6 de maig de 2022 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat començarà la setmana vinent les obres per a connectar la carretera T-312 i la sortida de l'autopista AP-7 de Cambrils amb la futura avinguda de l'Esport, que properament executarà l'Ajuntament de Cambrils, juntament amb la construcció del pont sobre el barranc Verge del Camí. L'Ajuntament i la Generalitat es van reunir recentment per coordinar aquestes tres obres que han de millorar l'accés al municipi pel nord i connectar-lo estratègicament amb la nova estació de tren, el sector industrial Belianes sud, el parc de Bombers i el nucli urbà.

Els treballs de construcció de la rotonda compten amb un pressupost de prop d'1 milió d'euros i finalitzaran aquesta tardor. La Generalitat ha adaptat el projecte que va desenvolupar l'Ajuntament de Cambrils per millorar la seguretat i la canalització del trànsit en aquest entorn on la T-312 registra 8.800 vehicles diaris. El nou giratori tindrà 65 metres de diàmetre i 6 ramals de connexió; la calçada serà de 8 metres d'amplada, amb dos carrils de 4 metres i amb vorals interiors i exteriors d'1 metre. Es mantindrà el carril de connexió entre la sortida de l'AP-7 i l'entrada a l'A-7, de manera que aquest moviment es pugui realitzar directament sense passar per la nova rotonda.

A més de la construcció de la rotonda, les obres es complementaran amb la instal·lació d'elements que faciliten el drenatge de la carretera, la senyalització horitzontal i vertical, les barreres de seguretat i abalisament, l'enllumenat, plantacions i mobiliari urbà i l'execució de la xarxa soterrada de telecomunicacions.

Per altra banda, l'avinguda de l'Esport i el pont sobre el barranc Verge del Camí es van licitar el passat novembre i ja s'han adjudicat. Les obres començaran en les properes setmanes, tan bon punt s'hagin formalitzat els contractes.
 

Zona de les obres Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: