1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona el transport i el menjador de més d’un centenar d’infants i joves ucraïnesos

L'ens ha coordinat la gratuïtat del transport i el menjador de més d’un centenar d’infants i joves d'Ucraïna | CCPJ
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 6 de maig de 2022 a les 12:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal ha coordinat la gratuïtat del transport i el menjador de més d’un centenar d’infants i joves, en el procés d’escolarització d’urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna.

Els centres educatius del Baix Camp ara com ara, han gestionat el transport de 14 persones migrades i el transport de 109 en diferents municipis de la comarca com Cambrils, Castellvell, Duesaigües, l’Hospitalet de l’Infant, la Selva del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Prades, Riudoms i Reus.

En tot moment, seguint la Directiva del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en què insta a totes les administracions públiques a atendre i acompanyar als joves nouvinguts, i a les seves famílies, en el procés d’escolarització d’urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna. Com també la promoció d’una acció integrada i complementària dels diferents agents implicats en el procés, per donar-hi la màxima coherència i contribuir així a oferir la millor resposta possible a les situacions de dol, cansament i incertesa que pateixen els infants i les seves famílies migrades.

L’activació de la directiva té una vigència d’un any i es podrà renovar per períodes de sis mesos fins a complir un any més. No obstant això, pot aturar-se en el moment que es permeti un retorn segur a Ucraïna
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: