POLICIAL

Investiguen cinc persones per la venda de material falsificat a l'Ametlla de Mar

Té un valor que supera els 40.000 euros i era distribuït a comerços del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre

Material decomissat per la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar | Guàrdia Civil
per Aguaita.cat, L'Ametlla de Mar, Baix Ebre | 6 de maig de 2022 a les 10:57 |
Agents de la Guàrdia Civil de l'Ametlla de Mar han procedit a la inspecció de cinc comerços que oferien divers material d'una marca molt coneguda falsificat, situats, tot dos, a les comarques del Baix Ebre i Ribera d’Ebre.

El material decomissat té un valor que supera els 40.000 eurosDurant la realització de les inspeccions, els agents van comprovar que els establiments comercials tenien a la venda una àmplia gamma d'articles d'una marca de reconegut prestigi en telefonia i informàtica, tractant-se de falsificacions dels productes originals, concretament auriculars, rellotges, fundes de terminals mòbils i carregadors d'aquests dispositius. 

Les actuacions han donat com a resultat la decomissació de 507 articles falsificats, valorats en el mercat en 40.013 euros. Així mateix, s'ha procedit a la recerca de cinc persones com a autores d'un delicte contra la propietat industrial per la venda dels citats articles.

La diligències s'han presentat en diferents Jutjats, als qui els ha correspost per trobar-se en funcions de Guàrdia, entre ells el jutjat d'Instrucció 2 d'Amposta i el 1, 3, 4 i 5 dels de Tortosa.

Esta actuació s'emmarca en les labors de caràcter fiscal de la Guàrdia Civil per a la protecció de la propietat industrial i dels mateixos consumidors, evitant així el frau i contraban que existeix amb la comercialització d'articles falsificats.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: