NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

Reus acollirà l'acte del Pacte Nacional per la Llengua

És un acte impulsat pel Centre de Normalització Lingüística que planteja el futur del català

per E.R., Reus, Catalunya | 6 de maig de 2022 a les 10:18 |
Reus acollirà l'acte del Pacte Nacional per la Llengua | Cedida
Reus celebrarà l’acte del Pacte Nacional per la Llengua per reflexionar sobre la situació del català el dilluns 9 de maig. La presentació, impulsada pel Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus vol proposar millores per incorporar al Pacte per la Llengua i fer valer el paper del català.


L'acte debatrà quin és l'estat del català


La presentació comptarà amb la presència del Secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila; l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; i el regidor de cultura i president del Consell del CNL, Daniel Recasens. Tindrà lloc el dilluns 9 de maig a les 7 de la tarda al Centre Cultural Castell del Cambrer de Reus.

S’han convidat a l’acte diverses personalitats perquè facin aportacions sobre àmbits com la cultura, l’economia o l’administració. Segons Vila, “la societat està avançant molt ràpidament i hem de reavaluar quin paper ocupa la llengua en el nostre context actual”. L’objectiu és presentar l’informe d’experts que ha donat el tret de sortida al Pacte, i tot seguit, debatre l’estat del català amb els veïns i veïnes del Baix Camp i del Priorat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: