MEMÒRIA HISTÒRICA

Reus fa una ofrena floral a les víctimes de l’Holocaust

Aquest 5 de maig, coincidint amb la data d’alliberament del camp de Mauthausen

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de maig de 2022 a les 16:55 |
L'ofrena floral ha tingut lloc a l'entrada del refugi de la Patacada | Cedida
L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, ha organitzat aquest dijous, 5 de maig una ofrena floral institucional a les víctimes de l’Holocaust. A petició de l’Associació Amical de Mauthausen i com a membre de la Xarxa Mai Més, l’Ajuntament se suma amb aquesta ofrena als actes amb motiu del “Dia d’Homenatge als espanyols deportats i morts a Mauthausen i en altres camps, i a totes les víctimes del nazisme d’Espanya”. La data de l’homenatge està instaurada el 5 de maig, coincidint amb la data de l’alliberament del camp de Mauthausen, a Àustria, l’any 1945.

L’ofrena floral ha tingut lloc a l’entrada del refugi de la plaça de la Patacada, i ha comptat amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, i altres membres de la corporació municipal.

L’acte també ha comptat amb la participació de l’associació Cultura i Solidaritat de Reus, la qual participa en el projecte de la xarxa Mai més.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: