1 de 10
SOCIETAT

El Pla de Famílies recull les actuacions municipals per donar suport a la institució familiar

El regidor Subirats, aquest dijous | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de maig de 2022 a les 13:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus va aprovar en la darrera sessió plenària el Pla de Famílies de Reus, una eina "estratègica que defineix i desenvolupa les actuacions municipals necessàries per donar suport a la institució familiar i que pretén donar visibilitat a les famílies a nivell de ciutat, establint cinc línies estratègiques d’actuació emmarcades en l’autonomia personal, l’eficiència social, la planificació estratègica, l’atenció global i la universalitat", segons ha apuntat aquest dijous el regidor del ram, Òscar Subirats.

Aquest ha explicat que “des del març de 2021 hem dut a terme un procés participatiu per detectar necessitats i mancances, identificar i aprofundir en possibles accions de millora i treballar en la creació col·lectiva de noves propostes per a futures estratègies”.

S’han realitzat vuit tallers participatius, de diagnosi i de recollida de propostes d’acció, 420 enquestes, una audiència pública el 8 de juny de 2021 i reunions diverses amb entitats, agents, grups polítics i diferents col·lectius. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: