1 de 10
VIDA MUNICIPAL

El Morell engega una nova campanya de neteja de patis i solars

Imatge d'un solar al Morell | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 5 de maig de 2022 a les 13:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un any més, l’Ajuntament del Morell, des de la regidoria d’Urbanisme, engega la campanya “Si tens un solar, que estigui net!”, amb la qual insta les persones propietàries de solars i terrenys a netejar aquests espais per tal de mantenir un municipi net i lliure de riscos. Tant la vegetació com l’aigua estancada poden ser focus de proliferació d’insectes i rosegadors i també propiciar l’aparició d’incendis descontrolats, uns perills que des del consistori es volen evitar de totes passades.

Prenent com a referència l’article 197 de la Llei d’Urbanisme consolidada del 2012, el consistori municipal recorda a la ciutadania del municipi que cal que faci un correcte manteniment i neteja delssolars i patis de la seva propietat durant tot l’any.

No obstant això, amb l’arribada de l’estació més calorosa i dels riscos que aquesta comporta, des d’Urbanisme es prega que es faci aquesta actuació abans del pròxim 27 de maig. Tota propietat (en qualsevol classe de sòl), a més de drets, porta inherents uns deures o obligacions bàsiques, essent aquest un dels més destacables.

En cas que no es duguin a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses per a la persona propietària. En aquest sentit, però, el consistori morellenc es mostra convençut que no caldrà arribar a aquest extrem i confia en la corresponsabilitat de tothom.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: