SOCIETAT

El programa integral d'intervenció i prevenció sobre la violència atén 14 menors en el primer any de funcionament a Reus

La violència masclista en l'àmbit familiar és el maltractament més comú contra els infants i adolescents atesos

Canalla en una aula, amb un joc | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de maig de 2022 a les 16:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa integral d'intervenció i prevenció sobre la violència en la infància i l'adolescència El Fil d'Ariadna ha atès 14 casos des de la seva posada en marxa el maig de l'any passat a Reus.

En concret, el servei ha atès nou nens i cinc nenes, d'entre 3 i 14 anys. Pel que fa a les visites, s'han programat 90 i se n'han fet 66. El maltractament més comú contra els menors atesos és el que se'n deriva de la violència masclista en l'àmbit familiar i, en gairebé tots els casos, indiquen els responsables, estan fets pel progenitor.

El servei ofereix atenció psicològica a menors que pateixen maltractament, abús o es troben en risc de patir-ne i és fruit de la col·laboració entre la Fundació d'Assistència i Gestió Integral i el consistori.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: