1 de 10
MOBILITAT

Aprovat el projecte que dona continuïtat al carril per a bicicletes de l'avinguda de Salou

El pressupost d’execució de les obres és de 156.042,77 euros i, el termini d’execució, de quatre mesos

Un carril bici, en una imatge d'arxiu | Martí Albesa
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de maig de 2022 a les 11:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial un nou projecte de carril bici per al desplegament del Pla Específic de la Bicicleta de Reus. El tram permetrà completar el carril per a bicicletes a l'avinguda de Salou, i connectar-los amb els futurs trams de l’avinguda de Sant Bernat Calbó i del carrer de Flix. El projecte fixa un pressupost d’execució de les obres de 156.042,77 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

El projecte inclou la implementació d’un carril bicicleta segregat en vorera bidireccional, donant continuïtat al carril existent. La solució de carril bici segregat en vorera respecta l’amplada útil per als vianants superior als 1,80 metres, tal i com marca la normativa. Actualment, l’avinguda de Salou té ja construïts els trams de carril bici entre la plaça del Canal i el carrer de Manuel Hugué, i entre l’avinguda de la Universitat i el carrer de l’Agricultura.

El projecte preveu donar continuïtat a la via amb la construcció dels trams entre el carrer de Manuel Hugué i l’avinguda de la Universitat; i entre el carrer de l’Agricultura i el carrer del Comandant Sugranyes. Pel que fa a les cruïlles de l’avinguda de Salou amb el carrer de l’Agricultura i el el carrer de Pere Benavent, el projecte defineix també habilitar un nou pas de vianants i bicicletes adaptat.

El projecte compta amb l’aprovació provisional de finaçament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.
 

Imatge dels trams on s'ha d'intervenir Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: