VI

La DO Montsant es prepara per participar a la Fira del Vi de Pollença i a ProWein 2022

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 4 de maig de 2022 a les 11:37 |
Els vins de la DO Montsant podran tastar-se en dues fires, properament | ACN
Després de la Fira del Vi de Falset d’enguany, on s’han batut tots el rècords d’assistència i venda de tiquets, la Denominació d’Origen Montsant es prepara per participar a dues fires que formen part ja del seu calendari habitual i que van dirigides a dos públics ben diferents. Per una banda, la Fira del Vi de Pollença, destinada al públic final i a on la DO Montsant participa des de fa tres anys. La segona de les cites és la internacional ProWein, una fira referent entre el públic professional i que enguany torna a obrir les seves portes a Düsseldorf després de l’aturada per la pandèmia.

Fira del Vi de Pollença, 7 i 8 de maigLa Fira del Vi de Pollença és promoguda per l’Associació Vi Primitiu de Pollença, que la va posar en marxa l’any 2004 amb la voluntat que tots els cellers de les Illes Balears es poguessin donar a conèixer al públic general, recupera les seves dates tradicionals i se celebra aquest pròxim cap de setmana, el 7 i 8 de maig.

La DO Montsant comptarà un any més amb un estand propi on els assistents podran tastar els vins dels 21 cellers de la DO que hi participen de la fira: Acustic Celler, Bell Cros, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler La Placeta, Celler Laurona, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Cellers Sant Rafel, Clos Mogador, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset Marçà, Dosterras i Estones Vins.

La novetat d’enguany pel que fa a la participació de la DO Montsant en la fira és l’organització de dos tastos dirigits a públic professional amb l’objectiu d’ajudar a introduir els vins Montsant a Mallorca.

Torna ProWein, del 15 al 17 de maigLa Denominació d’Origen Montsant es desplaça un any més a Düsseldorf per participar a ProWein, una de les fires de referència del món del vi, i que enguany se celebra del 15 al 17 de maig a la ciutat alemanya.

La DO Montsant comptarà amb un estand propi en el marc de l’illa de PRODECA, on es podran tastar els vins dels set cellers de la DO Montsant que hi participen enguany: Bell Cros, Cal Bessó, Celler Cairats, Celler Gritelles, Celler Laurona, Cellers Sant Rafel i Josep Grau Viticultor.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: