EXCURSIONISME

La marxa Reus-Prades-Reus arriba als 25 anys

Enguany té lloc el 5 de juny, amb sortida i arribada al Mercadal

La marxa surt de Reus per arribar a Prades i tornar a la capital del Baix Camp | Aj. de Prades
per M.B., Reus, Catalunya | 3 de maig de 2022 a les 17:04 |
El proper diumenge dia 5 de juny es vol celebrar la 25a Caminada de Reus-Prades-Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, "i ho volem celebrar amb tothom perquè fa 25 anys que es fa, per això sortirem i arribarem a la plaça del Mercadal", segons s'ha assenyalat des de l'organització.

Es tracta d’una marxa on preval el repte personal i de superació. Té un recorregut de 54,8 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 2.950 metres. Aquest any es recupera de nou el trail per a tots aquells participants que la vulguin fer corrents, i també com a novetat hi haurà la curta, una variant de la caminada tradicional, que pujarà fins a la Mussara, amb 20 quilòmetres menys de recorregut. La sortida està programada a les 7 del matí, de la plaça del Mercadal.

En els darrers anys s’ha arribat a quasi 1.000 participants. La participació està limitada a un mínim de 15 anys d’edat i sense límit per la màxima edat, havent-hi participants arribats a Reus que superen els 70 anys. Més d’un 85% dels participants que surten de Reus arriben a completar la prova, els que abandonen ho acostumen a fer a Prades on queden amb les amistats per dinar. Tot el recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes grogues de la federació, tot i que tots els participants rebran un mapa detallat a escala 1:25000 amb la descripció de l’itinerari, on s’identificaran tots els punts de pas, i punts d’avituallament, així com un telèfon de contacte en cas d’emergència.

En els avituallaments hi haurà aigua, begudes isotòniques, fruites, codonyat i fruits secs. Especialment n’hi haurà un amb entrepans a la zona de la font del Roure per l’esmorzar, i un altre al casal de Prades. A l’arribada es podran degustar entrepans calents segons la demanda, als participants se’ls facilitarà una tassa per a que els voluntaris els hi posin els líquids que necessitin i no podran tocar el menjar, que serà subministrat, preferentment envasat individualment pels voluntaris.

Les inscripcions, amb un preu que oscil.la entre 16 euros ( socis de l’entitat federats) fins a un màxim de 34 ( no socis no federats) ja estan obertes de fa dies via web a www.aecreus.apuntat.cat, tot i que també es pot fer presencialment a les oficines de l’Associació (Orient, 17, baixos, de Reus) els dilluns i dijous de 7 de la tarda a 9 del vespre. 
 

Cartell de la marxa Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: