ANY FERRATER

El cicle «Paradigmes» rep una proposta de Maria Bravo

El dijous 6 de maig

La protagonista al cicle és, aquesta ocasió, Maria Bravo | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de maig de 2022 a les 16:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cicle Paradigmes continua aquest dijous dia 6 de maig amb una proposta de la creadora Maria Bravo, que es podrà veure de les 7 de la tarda a les 9 del vespre, i que ha titulat Poemes descartats.

A partir dels poemes no inclosos en l’obra publicada de Gabriel Ferrater i rescatats per l’edició crítica de Jordi Cornudella de Les dones i els dies, s’ha teixit un work in progress obert a la diversitat i a les peces que no encaixen, “fora de catàleg”, que desafien el sistema i l’ordre establert. Una mirada diversa a l’obra del poeta des de l’extraradi de la intel·lectualitat, segons explica la mateixa creadora Maria Bravo. "Poemes descartats vol ser un espai de debat i convivència, un procés sobre l’art de l’escolta més que un resultat artístic, una vivència més que un producte de consum cultural", manifesta.

Paradigmes ha nascut enguany com a resultat de la col·laboració entre el Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó i amb la voluntat de mostrar al públic diferents maneres de veure i entendre un mateix autor o concepte, sota la mirada d’una nova proposta artística contemporània i multidisciplinar.

Per a l’any 2022, coincidint amb la commemoració de l’Any Ferrater, s’ha pensat dedicar el cicle a l’efemèride i s’ha batejat com a Paradigmes amb Gabriel Ferrater. Per a la creació de Maria Bravo, des de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus s'ha facilitat el contacte amb les entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, algunes de les quals han acabat participant en aquest projecte cultural inclusiu.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: