GASTRONOMIA

Restaurants de Salou oferiran degustacions amb la gamba com a protagonista

Durant tot el mes de maig

per M.B., Reus, Catalunya | 3 de maig de 2022 a les 13:08 |
15 restaurants elaboraran les seves degustacions amb aquest crustaci | ACN
L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, de la mà de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou, dedica un especial de Tasta Salou a la gamba, a partir d’aquest proper dijous, 5 de maig, i durant tot el mes.

Un total de 15 restaurants elaboraran les seves degustacions amb aquest crustaci com a element principal, que aniran maridades amb un vi blanc, negre, rosat o d’un cava, del celler Raventós Codorniu. El preu és de 6 euros.

L’alcalde Pere Granados ha assegurat que "gràcies al Tasta Salou, donem a conèixer, progressivament i cada setmana, la gastronomia de qualitat del nostre municipi, a través de les propostes culinàries que elaboren els restaurants participants, les quals tenen molta acceptació i són molt accessibles, tant pels salouencs i salouenques, com pels visitants".

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “el fet de dedicar unes jornades a un producte de tanta qualitat i del territori com la gamba era una assignatura pendent”; i ha expressat que “estem molt satisfets de presentar aquesta novetat, que figura a l'agenda gastronòmica de 2022”.

En aquesta edició especial hi participen els següents restaurants: Restaurant Cook & Travel (c. Llevant, 5); El Totxo Taverna (c. Barcelona, 40); Boquet Restaurant (c. Berenguer de Palou, 9); Huma (c. Barcelona, 62); La Teca Salou (c. Ciutat de Reus, 28); MRKT Mercat de Edu Cuesta (c. Francolí, 8); Mesón del Segoviano (Via Augusta, 3); Castillo de Javier (c. de Barbastre, s/n); Lunattic (c. Colom, cantonada amb c. Bilbao); House of Illusion (Espigó del Moll, s/n); Rock & Grill (c. Colom, edif. Santillana); Arena Restaurant (Passeig Jaume I); La Venus de Pepe (c. Ciutat de Reus, 4); Thai Salou (c. Barbastre, 13); i Sushi Kai Salou (c. València, 4). Cal recordar que, cada dijous, al vespre, a partir de les 7 de la tarda, es pot gaudir de les jornades gastronòmiques Tasta Salou, als establiments que hi participen.
 

Cartell amb informació de la iniciativa Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: