MÓN EMPRESARIAL

La Unió de Botiguers de Reus i Salut i Treball signen un conveni de col·laboració per la promoció i millora de la salut laboral

Lari i Barberà, durant la signatura de conveni | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de maig de 2022 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Unió de Botiguers de Reus i Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, han signat un conveni de col·laboració que aportarà beneficis en la contractació del servei de prevenció de riscos a les més de 200 botigues que formen part del teixit associatiu de la Unió de Botiguers de Reus.

La firma de l’acord que ha tingut lloc a la sala Albert Via del Centre de lectura de Reus, ha estat subscrit per Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus i Paco Lari, director general de Salut i Treball, esdevé, a més, un primer pas per a teixir noves línies de col·laboració entre ambdues parts, sobretot posant l’accent en la millora de la salut laboral del personal del teixit comercial de Reus i també la seva formació.

La Unió de Botiguers és una entitat viva i activa que defensa la promoció comercial i dona aixopluc al teixit comercial de la ciutat. L’entitat segueix apostant per crear vincles entre les diferents entitats i el teixit empresarial de la nostra ciutat per tal de donar més serveis i avantatges als seus associats.

L’empresa Salut i Treball amb més de 10 anys d’experiència i seus a Reus, Barcelona i Lleida esdevé pionera en l’estratègia de prevenció de riscos laborals. Durant el decurs d’aquest any, Salut i Treball ha subscrit convenis de col·laboració amb el Gremi de la Restauració de Barcelona, amb el Barcelona Health Hub, el Gremi de Carnissers i també el Gremi de Forners. Fruit d’aquests acords Salut i Treball ofereix beneficis als associats en la contractació del servei de prevenció i, a la vegada, s’estableixen estratègies i solucions específiques a les empreses de cadascun dels sectors empresarials.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: