1 de 10
SALUT

S’inicien les obres d’adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII

Aquesta primera fase del projecte té prevista la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici

Les prospeccions a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | ICS
per Redacció, Tarragona | 2 de maig de 2022 a les 17:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d’aquest mes de maig s’inicien les obres d’adequació per a la construcció del nou Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Aquesta primera fase del projecte té prevista la modificació de la urbanització per permetre la construcció del futur edifici i els treballs d’interconnexió del futur edifici amb l’edifici C. Les primeres accions són treballs d’adequació de l’àrea d’Urgències.

A partir del pròxim dimecres 4 de maig està previst traslladar la Radiologia del Servei d’Urgències. La sala de Radiologia es traslladarà provisionalment a l’espai de la sala d’espera d’Urgències Pediàtriques. Aquesta acció suposarà la modificació del circuit de radiologia del servei d’Urgències. El nou circuit quedarà senyalitzat amb línies a terra. També està previst traslladar les sales de treball i les sales de descans del servei d’Urgències. La sala de descans s’ubicarà en l’espai de l’antiga sala d’espera de Pediatria i la sala d’informes als antics boxs penitenciaris. A més, també a partir del 4 de maig es realitzarà la modificació dels dos despatxos del Biobanc, per permetre un nou accés al magatzem general.

A partir del 16 de maig està previst el trasllat de serveis no assistencials, com els tallers de manteniment, modificant el circuit d’accés als magatzems generals. A més, durant aquest mes de maig, es duran a terme altres accions que és important que la ciutadania conegui, com ara la modificació del vial d’accés a Urgències. Això significa que el nou accés a Urgències, tant per als vehicles medicalitzats com per als particulars serà pel vial de vianants que desemboca al carrer de Guillem Oliver. Els vehicles de logística i altres de subministrament realitzaran l’entrada i la sortida pel vial tècnic, des del carrer del Doctor Mallafré.

D’altra banda, s’han iniciat les prospeccions geotècniques i geofísiques a les zones on es farà la cimentació del que serà el nou Hospital. Aquestes són les primeres accions que es duen a terme de tot un seguit que s’aniran produint i sobre les quals anirem informant oportunament.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: