SOCIETAT

La cafeteria del centre social el Roser s'obre a tota la ciutadania reusenca

Els beneficis de l'activitat es reinvertiran a les persones usuàries de l'equipament

El veïnat ja pot fer ús de la cafeteria del centre social | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 2 de maig de 2022 a les 12:36 |
La cafeteria del centre social el Roser de Reus ha entrat en funcionament i és oberta a tota la ciutadania. Aquest nou servei "té com a objectiu convertir-se en un espai compartit entre les persones usuàries d'aquest equipament", que depèn de la regidoria de Benestar Social, "i la resta de la ciutadania, de manera especial l'alumnat i el professorat de l'institut Gabriel Ferrater i Soler, situat al costat del centre, i del veïnat de la zona", segons han fet constar aquest dilluns fonts del consistori.

L'horari és de dilluns a divendres de tres quarts de 8 del matí a tres quarts de 12 del migdia, ja que a partir d'aquesta hora l'espai es converteix en el menjador social. El funcionament és com el de qualsevol cafeteria, amb l'excepció que no es venen begudes alcohòliques.

Els beneficis que puguin haver-hi de l'activitat es reinvertiran en la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Arada-Fitei, formada per empreses d'inserció sociolaboral i expertes en l'acció social, responsable de la gestió del servei d'alimentació d'el Roser i, en conseqüència, repercutiran en l'atenció a les persones usuàries d'aquest equipament.

També us pot interessar: 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: