1 de 10
Societat

L'Ajuntament de Vila-seca ret homenatge a la regidora Sandra González Rodríguez

La presència de la família de la regidora traspassada va traslladar al ple moments molt emotius, com la intervenció de l’alcalde i dels portaveus i la interpretació del "Cant dels Ocells"

Moment d’homenatge a la regidora de Cs Sandra González Rodríguez, que va traspassar fa pocs dies | Cedida
per Reusdigital.cat, Vila-seca, Catalunya | 30 d'abril de 2022 a les 11:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres dia 29 d’abril, a les 19 hores, es va omplir de llàgrimes al seu inici durant el moment d’homenatge a la regidora de Cs Sandra González Rodríguez, que va traspassar fa pocs dies fruit d’una greu malaltia. La presència de la seva família va traslladar al ple moments molt emotius, sobretot durant la intervenció de l’alcalde i de tots els portaveus dels grups municipals, i especialment, durant la interpretació musical del 'Cant dels Ocells', a càrrec de la jove violoncel·lista del Conservatori Municipal de Vila-seca, Elna Solórzano.

Pel que fa a l’aprovació d’acords, el ple municipal va aprovar la modificació de crèdits número 03/2022 del pressupost municipal, així com l’establiment i ordenació de l’annex 10 de l’ordenança fiscal 4.1 de preus públics. Un altre punt va ser l’aprovació de la integració de l’assistència sanitària amb la seguretat social dels funcionaris provinents de la mutualitat nacional de previsió de l’administració local (MUNPAL) de l’Ajuntament.

D’altra banda, el ple va acordar també per unanimitat dels 20 regidors la modificació dels estatuts del Patronat Municipal de Música i del Patronat Municipal de Turisme, que permetrà l’ampliació dels membres que han de formar part del Consell Rector dels dos patronats.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: