1 de 10
DIVULGACIÓ

Un miler de nens de Primària coneixeran el Fortuny

En el marc de la segona edició d'un projecte pedagògic, musical i inclusiu

Una imatge de la Camerata XXI | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'abril de 2022 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fundació Teatre Fortuny de Reus, amb la col·laboració del Consorci del Teatre Fortuny, participat per l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, i l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, engeguen la segona edició del projecte pedagògic, musical i inclusiu Cap Infant sense Fortuny que portarà 1.000 escolars de 6è de primària de la ciutat al Teatre Fortuny el pròxim dijous 5 de maig de 2022, doblant la xifra d’alumnes de la primera edició. Els objectius d’aquest projecte són diversos.

Per un costat, la decidida voluntat de formar nous públics i, per l’altre, la presentació d’un dels equipaments culturals de referència de la ciutat, el Teatre Fortuny, a tots els infants de la ciutat sense excepció. L’activitat consisteix en la visita al teatre perquè els escolars puguin conèixer de primera mà com és el Fortuny: llotges, platea i escenari, i després, l’assistència en directe a un esdeveniment músico-teatral que els acostarà a les arts escèniques i la música.

Enguany, en dues sessions el matí del dia 5 de maig, els infants podran assistir a l’espectacle “El Carnaval dels Animals” amb la música a càrrec de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus i els actors Marçal Bayona i Ricard Viñas. A més, aquesta activitat serveix de cloenda del programa Anem a Concert que es fa a Reus des de l’any 2011.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: