1 de 10
MOBILITAT

L'Ajuntament invertirà 800.000 euros en la creació de dos trams de carril bici

Els nous trams connectaran l'estació de tren amb la d'autobús, la universitat i la futura intermodal

Els nous trams connectaran l'estació de tren amb la d'autobús, la universitat i la futura intermodal | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 29 d'abril de 2022 a les 10:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament invertirà 800.000 euros en la construcció de dos nous trams del desplegament del Pla Específic de la Bicicleta. Es tracta del tram que enllaçarà l’estació de trens amb l’estació d’autobusos, el campus de la URV, l’Hospital i la futura estació de trens de Bellisens, a més del tram entre la rotonda del Tecnoparc i l’avinguda del President Macià.
 

Les actuacions tenen un termini d'execució màxim d'onze mesos


Aquest dijous el consistori ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte d'obres per a la construcció del tram, que compta amb un pressupost de 805.299 euros. Té un termini d’execució d’onze mesos en el primer tram i quatre en el segon.

El nou tram del pla de la bicicleta té l’objectiu de completar la connexió nord-sud de la ciutat enllaçant les diverses estacions amb altres equipaments importants. Es faran dos eixos: a través dels passejos i l’avinguda de la Salle i l’altre a través de tomb de revals, carrer Ample i avinguda del Carrilet. El projecte inclou també la revisió dels carrils compartits situats en calçada i la implementació dels nous segregats en calçada en alguns punts.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: