1 de 10
EQUIPAMENTS

Nova il·luminació per destacar la façana del Museu Salvador Vilaseca

La façana il·luminada del museu del raval | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 29 d'abril de 2022 a les 10:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha finalitzat les obres d'instal·lació de la nova il·luminació de la façana del Museu Salvador Vilaseca, al raval de Santa Anna. En les darreres setmanes els tècnics de manteniment i operaris de la unitat d'electricitat de la Brigada Municipal han dissenyat i executat un nou sistema d'enllumenat ornamental per a la façana noucentista del Museu Salvador Vilaseca (l'antic Banc d'Espanya).

Els treballs realitzats incorporen tecnologia LED que permet personalitzar una il·luminació específica d'aquest patrimoni municipal i que, a la vegada, reforçarà els nivells lumínics del primer tram de la raval de Santa Anna, una actuació complementària a les actuals obres de vianalització i millora d'aquest carrer.

La il·luminació de la façana del museu dona continuïtat a altres projectes de millora de la il·luminació per destacar l'interès arquitectònic d'alguns equipaments de la ciutat, com les façanes de les escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra, segons han volgut destacar fonts del consistori.

Igualment, també s'han realitzat millores de l'enllumenat de les fons ornamentals de la ciutat, com per exemple, el sortidor de la plaça del Nen de les Oques i d'altres actualment en execució, com a la plaça del Canal, a l'avinguda de Sant Jordi, a la plaça de Joan Rebull, a la plaça d'Antoni Sabater Esteve i al sortidor de l'avinguda de Tarragona, al Tecnoparc.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: