CAMBRA DE COMERÇ

Jordi Just seguirà a la presidència de la Cambra de Reus fins al final del mandat

En el seu moment es va plantejar el repartiment temporal del càrrec amb Àgata Girbes

Jordi Just, a la seu de la Cambra de Comerç | Cambra de Comerç de Reus
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'abril de 2022 a les 22:31 |
El ple de la Cambra de Comerç de Reus, reunit aquesta nit de dijous en sessió extraordinària, ha aprovat mantenir l'actual composició del comitè executiu, tot respectant els càrrecs de president, vicepresidents i vocals, fins a final del mandat.

D'aquesta manera, l'actual president de la corporació, Jordi Just, ocuparà el càrrec fins a la conclusió del present mandat. Cal tenir present que Just va accedir a la presidència després d'unir la seva candidatura amb la d'Àgata Girbes, el 2019. De fet, un dels punts de l'acord entre ambdós plantejava un repartiment temporal de la presidència. 

Just va prendre possessió del càrrec a finals de maig de 2019, amb la previsió que Girbes agafés el relleu a la presidència en l'últim any de mandat. Finalment, i amb l'acord del ple, Just tancarà el mandat al capdavant de la corporació. 

En una declaració institucional, Just ha exposat que "el passat dijous al ple de la Cambra vaig anunciar, una vegada més, la voluntat de presentar la meva renuncia al càrrec. I la majoria del ple no ho va acceptar i em va demanar, de manera explícita, que el comitè continués com fins ara mantenint els càrrecs vigents". "Només puc agrair aquesta demostració de confiança. I ara toca continuar treballant, com hem fet fins ara, en benefici del territori i de les empreses. Aquest és el nostre objectiu principal", ha precisat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: