1 de 10
ENSENYAMENT

Alumnes i professors de Formació Professional prenen part en una jornada a Reus

Una imatge de la jornada | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'abril de 2022 a les 14:02 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Redessa Viver ha acollit aquest dijous, 28 d’abril, la jornada L’experiència d’emprendre a les aules de FP, organitzada per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Rovira i Virgili, la Direcció General de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya i la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell, de Redessa i de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus.

Una jornada que ha tingut com objectiu apropar als instituts de Formació Professional les eines i metodologies de l’emprenedoria a la ciutat de Reus. A l’acte, que s’ha transmès en streaming, hi han assistit presencialment uns 80 alumnes i professors de l’IES Domenech i Muntaner i de l’IES Baix Camp i han seguit la jornada per internet professors i alumnes de deu centres de FP de tota la demarcació de Tarragona.

En el decurs de la jornada s’han abordat qüestions com la innovació i l’emprenedoria com a sortida professional, amb una conferència a càrrec de Daniel Bernard, fundador d’ANOU, consultoria d’innovació i emprenedoria amb llarga experiència com a coordinador general del programa Innova FP de la Direcció General De Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial.

També s’han presentat els recursos i espais que l’Ajuntament de Reus proporciona a les persones que volen emprendre com ara l’espai Redessa Viver. Persones emprenedores que han posat en marxa els seus projectes acompanyats pel Servei d’Assessorament a l’empresa i a les persones emprenedores de la regidoria han presentat la seva experiència als assistents. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: