1 de 10
MOBILITAT

Comencen els tràmits per implantar una zona de baixes emissions a Reus

L'ajuntament ha fet el pas inicial amb la publicació de la licitació del contracte per redactar el projecte

L'ajuntament impulsa els tràmits per crear la zona de baixes emissions | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 d'abril de 2022 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En marxa els tràmits per a implantar una zona de baixes emissions a Reus per reduir les emissions de CO₂. L'ajuntament ha engegat els tràmits administratius i ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a redactar el projecte d'implantació de la zona de baixes emissions.

El projecte preveu instal·lat punts per mesurar la qualitat de l'aire


De forma paral·lela, l'ajuntament està elaborant la memòria tècnica per definir les característiques de la zona de baixes emissions, arran dels debats per a la revisió del Pla de Mobilitat Urbana i la redacció de l'Ordenança de Mobilitat Sostenible. El projecte d'aquesta zona preveu implantar punts de control d'accés i punts de mesurament de la qualitat de l'aire i el soroll.

La licitació publicada aquest dimecres 27 d'abril és el pas inicial per a impulsar la zona de baixes emissions, en la línia general de la llei 7/2021 del 20 de maig, de canvi climàtic i transició energètica, que estableix que els municipis amb més de 50.000 habitants hauran d'aplicar aquestes zones per reduir emissions. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: