1 de 10
ENSENYAMENT

El col·legi Mare Molas oferirà Cicles Formatius en línia

El curs vinent es podrà cursar el de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i, més endavant, el de Gestió Administrativa

Exterior del col·legi | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 d'abril de 2022 a les 20:12 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir del proper curs 2022/ 2023, el col·legi Maria Rosa Molas de Reus oferirà un Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Sistemes Microinformàtics i Xarxes en modalitat online.

El col·legi és centre formador de Cicles Formatius de Grau Mitjà des de fa més de 40 anys. A més d'oferir la modalitat no presencial de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, més endavant és previst oferir el Grau Mitjà en Gestió Administrativa. Totes dues titulacions tècniques ja es poden cursar en modalitat presencial. La seu és a Reus, però el curs es podrà realitzar des de qualsevol punt de l'estat.

El col·legi reusenc forma part d’una xarxa de 17 centres educatius de la Consolació. "Hem volgut ampliar la nostra oferta formativa pensant en aquelles persones que, per motius personals o professionals, necessiten la flexibilitat que ofereix la formació online. La nostra formació ofereix acompanyament personalitzat, classes setmanals sincròniques de cada mòdul, professorat implicat i una formació pràctica", s'ha apuntat des del centre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: