1 de 10
FIRES I MOSTRES

El port de la Ràpita participa en una fira de creuers i turisme a Florida

Els ports de Palamós, Roses i la Ràpita i les seues destinacions turístiques participen amb un estand propi a la Seatrade Cruise Global de Miami

El Port de la Ràpita representa a les Terres de l’Ebre participen amb un estand propi a Miami | Ports de la Generalitat
per Aguaita.cat, Reus, Catalunya | 27 d'abril de 2022 a les 18:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa com a Ports of Catalonia en la fira Seatrade Cruise Global 2022, amb els ports de Palamós, Roses i la Ràpita, conjuntament amb les destinacions turístiques de la Costa Brava i les Terres de l’Ebre, i per primera vegada ho fa en un estand propi. Des d’on es promouen les tres instal·lacions portuàries, els nous serveis que s’oferixen a creuers i passatgers i les noves activitats turístiques d’estes dues zones del territori, en l’aparador més important de creuers del món on coincideixen les companyies de creuers, els ports, els patronats de turisme, els operadors turístics i la premsa internacional. La Seatrade se celebra del 25 al 28 d’abril, a Miami Beach, Florida (Estats Units).

La promoció dels ports de Palamós, Roses i la Ràpita es fa amb les marques Costa Brava Cruise Ports i Delta Ebre Port, mitjançant les quals s’organitzen trobades amb les principals companyies de creuers, es fidelitzen navilieres i es busca captar noves línies de creuers tant per a la Costa Brava com per a les Terres de l’Ebre.

Costa Brava Cruise Ports es compon de les institucions Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Cambra de Palamós i la Cambra de Girona.

Delta Ebre Port és formada per Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de la Ràpita, el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre i la Cambra de Tortosa.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: