ART

El poder terapèutic de l'art

Cambrils acull una exposició d'obres fetes per artistes i persones amb problemes de salut mental

per M.B., Reus, Catalunya | 27 d'abril de 2022 a les 08:15 |
Detall d'una de les obres que podran veure's a l'exposició de Cambrils | Cedida
Cambrils acull l'exposició resultant de l'experiència Parelles Artístiques, en què artistes professionals i persones amb problemes de salut mental creen una obra artística i descobreixen plegades el poder terapèutic de l'art.

La mostra s'inaugurarà divendres, 29 d'abril, a les 8 del vespre a la sala Àmbits, ubicada al carrer de Sant Plàcid, 18-20 de Cambrils. L'exposició es podrà visitar fins al 27 de maig, de dilluns a divendres de 9 del matí a 9 del vespre.

De Cambrils al CampLes obres es poden comprar, i amb els diners obtinguts es finançarà l'edició de l'any vinent. Posteriorment, la mostra s'exposarà a altres municipis del Camp de Tarragona, amb l'objectiu de donar a conèixer la iniciativa i lluitar contra l'estigma que encara acompanya les malalties mentals.

Aquest any se celebra la 16a edició de la iniciativa Parelles Artístiques, nascuda a l'entitat Osonament, a l'Osona. L'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus va iniciar l'experiència a les nostres comarques l'any 2013.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: