1 de 10
RESTAURACIÓ

El Terrat, l’Antic Molí, AQ i Deliranto ja formen part del Consell d’Experts de l’AEHT

Són guardonats amb la distinció Sol Repsol

Imatge de grup del lliurament de les distincions | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 25 d'abril de 2022 a les 13:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), amb la complicitat de Repsol i de l’Ajuntament de Cambrils, ha presentat l’adhesió al Consell d’Experts de l’AEHT dels quatre nous restaurants guardonats amb la distinció Sol Repsol, en un acte celebrat al Club Nàutic de Cambrils.

Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relacions externes de Repsol; i Francesc Pintado, president de l’AEHT, han fet entrega de la jaqueta de cuina de l’AEHT a Pep Moreno, del restaurant Deliranto; a Moha Quach, d’El Terrat Tarragona; i a Vicent Guimerà, de l’Antic Molí d’Ulldecona, com a mostra de benvinguda al Consell d’Experts. El quart restaurant, l’AQ, ha excusat la seva presència en l’acte, si bé l’AEHT farà arribar la jaqueta de cuina a la seva xef, Ana Ruiz.

Els han acompanyat els restaurants que també compten amb una i fins i tot dues distincions Sol Repsol: Joan Pàmies, d’El Celler de l’Arbocet; Joan Bosch, de Restaurant Can Bosch (dos Sols); Diego Campos, d’El Rincón de Diego; Jeroni Castell, de Les Moles d’Ulldecona (dos Sols); Joan Gómez, de Restaurante Miramar; Ferran Cerro, de Ferran Cerro Restaurant i Fran López, de Villa Retiro.

El Consell d’Experts es va constituir l’any 2018. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: