SANT JORDI 2022

Ben tornat a Reus, Sant Jordi!

Places i carrers acullen la festa del llibre i de la rosa després de dos anys de pandèmia

El Mercadal presenta un gran ambient, per Sant Jordi | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 23 d'abril de 2022 a les 13:15 |
Sant Jordi és aquí. Sant Jordi ha tornat. Ben tornat a Reus, Sant Jordi! Veïns, turistes i altres han sortit al carrer, ben d'hora, per gaudir d'una festa única, que molts han enyorat després de dos anys d'absència per la pandèmia. En aquesta ocasió, però, sense restriccions, roses i llibres tornen a ser protagonistes de la festa. Ni tan sols les quatre gotes que han caigut cap a quarts d'1 del migdia ha desanimat l'ambient. 

El Mercadal, l'epicentre



Enguany, la Diada de Sant Jordi s'ha planificat a Reus tot situant parades al carrer en diversos indrets. L'epicentre de la festa segueix sent el Mercadal, on hi ha llibreters i floristes. Pel que fa als primers, segons han comentat alguns a Reusdigital.cat, les vendes han estat bones, les esperades, les habituals en una jornada com aquesta. 

Al Mercadal també s'hi ha instal·lat la parada de l'Ajuntament, on al llarg del dia hi haurà presentacions, tertúlies i altres iniciatives. A la Casa Navàs, al seu torn, hi ha un mercat d'artesania diversa. Pel que fa a les entitats, organitzacions i partits polítics, aquests s'han distribuït per altres vies del nucli antic i més enllà. Indrets com el Fossar Vell, la plaça de Sant Pere o el raval de Santa Anna també bateguen Sant Jordi, enguany. 

De cara a la tarda, hi haurà castells i foc amb els Xiquets, el Drac i la Víbria, respectivament. Esperem que el mal temps no ens faci la guitza, i que no ens espatlli un dels dies més bonics de l'any. 
  Altres imatges del matí de Sant Jordi al Mercadal:
 

El degoteig de clients a les parades de llibres ha estat constant Foto: MBO
 

Fins poc abans de dinar ha fet molt bon temps Foto: MBO

La Casa Navàs, engalanada per Sant Jordi Foto: MBO

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: