POLICIAL

Reconeixement als mossos que van reduir el pistoler de Tarragona

Els set agents han estat condecorats en la celebració del Dia de les Esquadres a Valls, davant de més de 200 policies

per Redacció, Tarragona | 21 d'abril de 2022 a les 17:00 |
Moment de l'entrega de condecoracions a set mossos d'esquadra que van intervenir en l'operatiu per perseguir i detenir el pistoler de Tarragona, en el marc del Dia de les Esquadres al Centre Cultural de Valls. | Núria Torres/ACN
Els Mossos d'Esquadra han condecorat els agents que van intervenir en la persecució i detenció del pistoler a Tarragona, el 14 de desembre passat. Enmig d'una forta ovació, els set policies han estat reconeguts entre les 23 condecoracions lliurades aquest dijous, en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres al Centre Cultural de Valls, que s'ha omplert amb 800 persones, de les quals més de 200 eren membres del cos policial.

En l'acte també s'ha fet balanç dels fets delictius al Camp de Tarragona. El cap de la regió policial, l'intendent Vicenç Lleonart, ha destacat les ciberestafes, a l'alça, i els grups organitzats en el conreu de marihuana, amb uns resultats anuals de 400.000 plantes comissades i més de 300 detinguts.

Lleonart també ha ressaltat que el cos ha aconseguit desarticular més de 70 grups i organitzacions criminals, de les quals més d'una trentena complien amb els indicadors de criminalitat que estableix l'Europol.

En el seu parlament, l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha recordat els orígens del cos dels Mossos a la capital de l'Alt Camp. A la ciutat no s'hi celebrava el Dia de les Esquadres des del 2011, any de Festes Decennals.

Durant l'acte s'han lliurat un total de 23 condecoracions, entre les quals als 7 agents del tiroteig, 131 felicitacions, 17 diplomes a policies jubilats, 9 mètopes, diplomes de reconeixements, rams de flors i figures de bronze.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: