1 de 10
OBRES I MILLORES

Treballs d'asfaltat als carrils de baixada del passeig de Prim

Entre el 26 i el 29 d'abril; també hi haurà actuacions en l'entorn de la plaça d'Europa

Una imatge d'arxiu del passeig de Prim | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 21 d'abril de 2022 a les 13:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus reiniciarà el pròxim 25 d'abril els treballs que culminaran el desplegament del pla director d'asfaltat, que suposa una inversió de 334.000 euros. El conjunt de les obres han estat adjudicades en dos lots a Asfaltats i Equips de Vialitat SL i a Tecnologia de Firmes SA. Les obres corresponen a les dues primeres anualitats del pla director d'asfaltat (2020 i 2021). En paral·lel, l’Ajuntament avança en els projectes i la licitació de les obres de les dues següents analitats, amb un pressupost de licitació d'uns 400.000 euros.

Les actuacionsEl 25 d'abril, entre les 8 del matí i les 8 del vespre, s'intervindrà a la ronda del Morell i al carrer de Vilallonga; del 26 al 29 d'abril, entre les 8 del matí i les 8 del vespre, al passeig de Prim, als carrils de baixada, entre el camí de Riudoms i la plaça de la Pastoreta. Els carrils de pujada s'asfaltaran després de les obres de renovació de la xarxa de sanejament que hi té previst executar Aigües de Reus.

Del 28 d'abril al 2 de maig, en la mateixa franja, s'actuarà a la plaça d'Europa, entre les avingudes del Cardenal Vidal i Barraquer i de Sant Bernat Calbó. La circulació es veurà afectada amb el tall d'un carril o els dos, segons les necessitats dels treballs. De l'1 al 3 de maig, entre les 9 del vespre i les 6 del matí, els treballs es faran a la rotonda entre la plaça d'Europa i l'avinguda de Sant Bernat Calbó. La circulació es mantindrà oberta en els trams on no s'estigui treballant. 
 

Treballs d'asfaltat al carrer de Roger de Llúria Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: