FORMACIÓ

Professionals de l’audiovisual i videojocs portaran la seva experiència a Reus

El dimarts 26 d’abril tornen les xerrades de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual del Mas Carandell

per E.R., Reus, Catalunya | 21 d'abril de 2022 a les 11:59 |
Professionals de l’audiovisual i videojocs portaran la seva experiència a Reus | Cedida
Diversos professionals del sector audiovisual i del disseny 3D explicaran la seva experiència dins les xerrades de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual del Mas Carandell. Aquesta jornada tindrà lloc al Casal de les Dones de la Patacada el dimarts 26 d’abril d’un quart d’11 del matí a les 2 del migdia.

Les jornades mostraran l'experiència de tres iniciatives en el sector audiovisual


La primera part de la jornada està centrada en les exposicions de tres iniciatives empresarials de la ciutat, que són la productora audiovisual Acid Factory, de Víctor Rubio i David Fernàndez; l’startup Expacia, de Karina Simieli; o la cooperativa Drac Màgic, de Marta Selva. Les iniciatives que s’exposaran estan centrades en el sector audiovisual i estan relacionades amb tendències com la tecnologia immersiva o la perspectiva de gènere, entre d‘altres.

A continuació, les jornades comptaran amb la presència de Núria Campadabal, muntadora amb més de quinze anys d’experiència i que ha treballat en peces premiades als Premis Gaudí i nominades als Grammy o Docs Barcelona. L’acte es tancarà amb Germán de Benito, que treballa com a senior effects technical director als estudis Framestore de Montreal.
 

Programació completa de les xerrades de la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell Foto: CedidaLa Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell és un projecte ocupacional que combina la formació i contractació de 16 joves d'entre 16 i 29 anys. La jornada està adreçada a l’alumnat, però també s’obrirà a la ciutadania interessada en aquest àmbit professional prèvia inscripció a https://ja.cat/5I038.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: