CONTINGUT PUBLICITARI

Salut i Treball consolida la seva relació amb el Gremi de Restauradors de Barcelona

L'empresa dedicada a la prevenció de riscos laborals ofereix avantatges als restaurados agremiats que contractin el servei

Paco Lari, director general de Salut i Treball | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'abril de 2022 a les 10:30 |
Salut i Treball, servei de prevenció de riscos laborals, ha subscrit un conveni de col·laboració amb el Gremi de Restauració de Barcelona, que permetrà als restauradors associats la contractació dels serveis en unes condicions avantatjoses. L’acord arriba després que Salut i Treball hagi consolidat el suport al Gremi de Restauració de Barcelona.

Amb pocs anys de trajectòria, Salut i Treball s'ha consolidat al territori


Amb seus a Barcelona, Reus i Lleida, Salut i Treball és una empresa amb més de deu anys d’experiència especialitzada en les quatre àrees preventives: seguretat, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball. L’empresa compta amb un equip multidisciplinari capaç d’atendre de forma àgil i eficient les necessitats de cada client i en pocs anys de trajectòria s’ha consolidat a bona part de Catalunya i continua la seva expansió arreu del país i d’Espanya. L’acord amb el Gremi permet als restauradors agremiats contractar els serveis d’aquesta empresa amb condicions avantatjoses.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: