1 de 10
OBRES I MILLORES

Reunió entre el consistori i les entitats veïnals sobre el manteniment de la via pública

Una imatge de la reunió | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 d'abril de 2022 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una quarantena de representants de les associacions de veïns de Reus van assistir el passat dimarts a la reunió "transversal" promoguda per la regidoria de Relacions Cíviques per explicar els plans directors d’obres que comporten l’execució d’obres de manteniment de la via pública a les 55 zones en que està dividida la ciutat.

Aquestes reunions, s'ha apuntat des del consistori, s'han anat desenvolupant "de manera habitual en el marc de la línia estratègica de comunicació i proximitat que impulsa la regidoria", tot plegat "amb la voluntat de mantenir informades a les associacions d'aquells projectes que són d’interès per a la ciutadania i amb la voluntat que se'ls hi pugui transmetre la informació d'una manera directa i com a referents dels veïns".

A la reunió de dimarts hi van participar l'alcalde, Carles Pellicer; la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i el regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny. En el decurs de la trobada es va explicar en què consisteixen els plans d'inversió d'obres. Aquests es porten a terme a banda d'altres inversions planificades per l'Ajuntament i "del dia a dia de les peticions que de manera habitual recull l’alcalde en les seves visites setmanals als barris i en el programa de proximitat Convivències amb l’alcalde".

Es va fer referència a les línies d'actuació que comprèn el pla 2021/ 2022, i també al treball que s'està fent planificant el nou pla 2022/ 2023. Els treballs actuals, amb una inversió de 1.043.709 euros, corresponen als plans directors d'asfaltat, millora de voreres i passos de vianants, manteniment de mobiliari urbà i jocs infantils, millora de l'enllumenat, millora de la jardinera i manteniment de fonts ornamentals.

En paral·lel, l'Ajuntament redacta els projectes i licita els contractes de manteniment de la via pública de les anualitats 2022 i 2023, amb un pressupost d'1,2 milions d'euros, amb una inversió global entre 2020 i 2023 de 2,2 milions d'euros. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: