COMERÇ

Una campanya pel comerç local sortejarà vals per a les Firetes a Cambrils

​Comerç de Cambrils i la Fira Multisectorial engeguen "Protagonistes per un dia", que tindrà lloc del 22 d'abril al 31 de maig

per E.R., Reus, Catalunya | 20 d'abril de 2022 a les 10:21 |
Una campanya pel comerç local sortejarà vals per a les Firetes a Cambrils | Cedida
La Fira Multisectorial torna amb la seva 63a edició treballant per fomentar el comerç local de la ciutat. La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils en col·laboració amb la Unió de Botiguers, Vilacentre i Xarxa del Port, ha engegat la campanya "Protagonistes per un dia", que sortejarà vals per pujar a les firetes de forma il·limitada durant tot un dia.

Se sortejaran quatre vals personal amb viatges il·limitats a les Firetes durant un dia


Amb una despesa mínima de 10 euros en els establiments adherits a la campanya, els compradors obtindran una butlleta que, grapada amb el tiquet de la compra, s'haurà de dipositar en una de les urnes per entrar al sorteig. Aquestes urnes es col·locaran al Mercat de la Vila, la Torre del Llimó, el Patronat de Turisme, el Centre Cívic les Basses i Ràdio Cambrils.

Els premis que se sortegen són quatre vals personals i intransferibles que podran gaudir infants i joves d'entre 3 i 16 anys per pujar de forma il·limitada a les atraccions de l'espai Firetes. També se sortejaran 50 entrades dobles per a les Firetes i 5 entrades dobles per a l'Aquatònic.

La campanya començarà a partir d'aquest divendres 22 d'abril i s'allargarà fins al 31 de maig. Els guanyadors es donaran a conèixer el dijous 2 de juny a les 6 de la tarda al recinte de les Firetes amb un sorteig en directe.

Enguany s'adaptaran horaris especials a les Firetes per fer-les accessibles a persones amb TEA


Una altra de les novetats de la 63a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils és que, enguany, les firetes s'adaptaran a les necessitats de les persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA) disminuint la intensitat lumínica i el volum de la música en un horari especial. Segons el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Juan Carlos Romera, "volem fomentar el comerç de proximitat, al mateix temps que premiem els infants perquè gaudeixin de la Fira com mai abans".

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: