1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

Oberta la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

El termini màxim per presentar instàncies de sol·licitud s'acaba l'11 de maig

Canalla fent esport, en una imatge d'arxiu | Reusdigital.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 20 d'abril de 2022 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria d’Esports ha publicat aquest dimecres 20 d’abril, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva, entre l'1 de setembre de 2021 al 31 d'agost del 2022. La convocatòria està dotada amb 176.000 euros, ampliables en 10.000 euros en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries. El termini màxim per presentar instàncies de sol·licitud finalitza l'11 de maig.

El tràmit de sol·licitud és telemàtic i és necessari el certificat digital de l'entitat o bé el idCat mòbil del president en representació de l'entitat. Les subvencions es distribuiran segons els mòduls següents i podran ser beneficiaris les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

60.000 euros per a Esport Base 1Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i/o que suportin el cost d’ús d’instal·lacions esportives. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formin part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.

20.000 euros per a Esport Base 2Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formen part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu. 35.000 euros per a Participació en Activitats Esportives Regulars. Es valoraran les activitats esportives regulars desenvolupades per les entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp, excloses les activitats de lleure o de competició de lleure del municipi (lligues de futbol 7, futbol sala, bàsquet, veterans...), amb esportistes majors de 18 anys.

41.000 euros per a TransportEs valoraran les activitats esportives regulars o extraordinàries, desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip a nivell internacional, estatal o català, en categories juvenils o absolutes i per entitats d’esport de discapacitats físics, psíquics o sensorials, i que requereixin de transport per als desplaçaments.

20.000 euros per a Organització d’Activitats Esportives ExtraordinàriesEs valoraran les organitzacions d’activitats esportives extraordinàries desenvolupades fora de les competicions regulars adscrites a les federacions esportives (lligues, copes, campionats oficials,...). Preferentment, les que tinguin com a objectiu la promoció esportiva de base i/o aquelles que tinguin per objecte convocar activitats esportives a la ciutat i que portin el nom d’aquesta. Les organitzacions d’activitats es podran desenvolupar en instal·lacions pròpies o instal·lacions esportives municipals.

Les que es desenvolupin en instal·lacions esportives municipals hauran de disposar del vistiplau de l’organisme gestor de les mateixes, almenys amb 120 dies d’antelació, i els compromisos dels organitzadors de fer-se càrrec de les despeses d’ús.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: