MEDI AMBIENT

Un sender de l'Hospitalet de l'Infant rep un guardó de qualitat

El premi Sender Blau 2022 ha estat atorgat al camí del Jonquet, que uneix les platges de l'Arenal i del Torn

Un sender de l'Hospitalet de l'Infant rep un guardó de qualitat | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 19 d'abril de 2022 a les 12:00 |
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha rebut el guardó Sender Blau 2022 pel Sender que uneix les platges de l’Arenal i del Torn. El Sender Litoral del Jonquet ha estat reconegut un any més per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Amb l’objectiu de promoure el desenvolupament sostenible de les zones litorals amb criteris de qualitat, ADEAC ha atorgat aquest reconeixement al sender del Jonquet. En col·laboració amb la Fundación Biodiversidad i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient; l’associació reconeix les zones que reuneixen requisits de qualitat i seguretat juntament amb valors naturals, culturals i de preservació.

ADEAC ha premiat 86 senders de qualitat arreu


El sender litoral del Jonquet és un camí de baixa dificultat que uneix les platges de l’Arenal i del Torn, reconegudes amb Bandera Blava. L’ADEAC, que ha premiat un total de 86 senders a tota Espanya, també atorga els guardons de Bandera Blava, referent a la qualitat de les platges.

El sender premiat travessa l’Espai d’Interès Natural (PEIN), prop de l’illot del Torn que conserva una antiga torre de guaita del segle XVI, i transcorre paral·lel a la costa. Des de l’any 2017 s’ha actuat en aquest espai per millorar-ne la senyalització i l’accessibilitat, fet que els ha permès renovar el guardó en diverses ocasions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: